Producten
Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
cbdca3ca1c4a9ab74f25df7ac1418db8.png

Welkom op de Dealer website van Mut@nt-Digital.

Mutant is opgericht in januari 2002, als onderdeel van Euro Global Media te Enschede. Wij hebben een breed assortiment, satelliet en Kabel gerelateerde producten, zoals schotels, lnb’s en bevestigingsmaterialen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor IP camera’s en andere hightech artikelen.

Het merendeel van onze producten verkopen wij onder ons eigen merk Mut@nt. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en vormgeving van onze producten. Om dit te ondersteunen geven wij op al onze producten een garantie van twee jaar. Hiernaast stellen wij ook hoge eisen aan onze service. In de meeste gevallen sturen wij de producten, die wij ter reparatie binnen krijgen, binnen 24 uur per post terug.

Mut@nt-digital werkt alleen met detailhandel en groothandel. Bent u particulier en wilt u een van onze product aanschaffen,ga dan naar http://euroglobal.nl, dit is de consumenten afdeling van ons bedrijf.

Heeft u een bedrijf en u bent geinteresseerd dan kunt u uw persoonlijke account regelen via (ACCOUNT AANMAKEN) en zodra dit account geverifieerd is, zowel onze producten als onze tarieven bekijken en/of bestellen.
 

Wij proberen goed op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de Digitale TV /  IPTV branche. Hebt u vragen of tips, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mut@nt-digital Sales Team

NIEUW !!
HEVC H.2.65 streaming Technology
up to 50% reduced bandwith
Per Direct Leverbaar via de bekende kanalen


Per Direct Leverbaar.