Producten
Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
cbdca3ca1c4a9ab74f25df7ac1418db8.png
Op 30 september biedt CanalDigitaal nieuwe geforceerde zenderlijsten aan. Ontvangers van de merken M7, Philips en een groot aantal andere (gecertificeerde) ontvangers laden deze nieuwe zenderlijsten automatisch in.

Heeft u een ontvanger waarbij de zenderlijst handmatig moet worden vervangen? Bekijk dan hier onze video met instructies over het inladen van een zenderlijst.

Als gevolg van de nieuwe zenderlijst verhuist de zender BVN van positie 14 naar kanaalnummer 80 (HD- en SD-zenderlijst).

BVN maakt daarmee plaats voor een nieuw kanaal van CanalDigitaal en TV Vlaanderen: Info & Nieuws. Op dit nieuwe kanaal kunt u straks terecht voor serviceberichten, nieuws en tips.

Ook de zender Info & Nieuws kunt u (blijven) gebruiken om te controleren of u ontvangst heeft van de ASTRA1-satelliet op 19,2 graden oost. Bijvoorbeeld als u uw schotel opnieuw heeft uitgericht.

Om te bepalen of u ontvangst heeft van de ASTRA3-satelliet op 23,5 graden oost, stemt u af op de vrij te ontvangen zender TV Oost (kanaalnummer 77 in zowel de HD- als de SD-zenderlijst). Houd er rekening mee dat u een HD-ontvanger nodig hebt om TV Oost te kunnen ontvangen.
    30-09-2014 00:00
NIEUW !!
HEVC H.2.65 streaming Technology
up to 50% reduced bandwith
Per Direct Leverbaar via de bekende kanalen


Per Direct Leverbaar.